Op zoek naar passende werkkleding / bedrijfskleding ?

 

In onze webshop staat de meest gebruikte werkkleding / bedrijfskleding voor de bouw, transport- en logistieke branche. Voor alle medewerkers in uw bedrijf leveren wij passende bedrijfskleding. Werkkleding om te beschermen tegen smeer en vuil in de werkplaats, beschermende kleding om te dragen op de vrachtwagen, high visibility kleding om te dragen op het buitenterrein, werkkleding voor alle weersomstandigheden, werkhandschoenen voor truckers, maar ook voor orderpickers. Veiligheidsschoenen voor kantoormedewerkers, hesjes voor bezoekers, kortom wij leveren werkkleding / bedrijfskleding voor elke afdeling en functie binnen uw bedrijf. Het visitekaartje van uw bedrijf is een goed geklede werknemer, zorg dat zij professionaliteit uitstralen naar uw klanten, laat uw huisstijl in uw bedrijfskleding en werkkleding terugkomen. Koop werkbroeken, werkschoenen en werkhandschoenen in onze webshop direct online.

 

Representatief en goed beschermd met werkkleding / bedrijfskleding van All Risk safety & workwear uit Enschede.

 

Veilig en comfortabel werken op goede werkschoenen. 

Werkschoenen zijn de basis voor veilig en comfortabel werken. Goede werkschoenen beschermen tegen gevaren op de werkvloer en voorkomen vermoeidheid en blessures. Werkschoenen zijn het meest elementaire onderdeel van werkkleding en daar zijn we ons goed bewust van. We hebben een assortiment schoenen samengesteld dat aan alle beroepsgroepen en normeringen tegemoet komt.

Wie gladde vloeren betreedt loopt gevaar uit te glijden en wie met zware machines werkt kan bekneld raken. Gevaarlijke stoffen, hete oppervlakken, vocht, kou, elektriciteit: verschillende risicofactoren waartegen de voet beschermd moet worden. Maar ook door vermoeidheid of een verkeerde pasvorm kan een voet geblesseerd of overbelast raken. Wist u dat bij meer dan 90% van de bedrijfsongevallen slecht schoeisel de oorzaak is? Onze collectie werkschoenen biedt bij elk beroep bescherming en comfort. 

 Werkkleding is onmisbaar in een professionele omgeving. De juiste werkkleding beschermt tegen gevaren en bevordert het werkcomfort. Goede bedrijfskleding helpt uw werknemers beter te presteren en vormt het visitekaartje van uw bedrijf. 

Werkkleding voor een professionele uitstraling