Verzenden & retourneren

 


Verzendkosten voor verzending binnen Nederland zijn € 8,= voor pakketten tot 30 kg. Zwaardere zendingen kennen een variabel tarief.
Voor bestellingen boven de € 50,= worden de bestelde goederen zonder verzendkosten in rekening gebracht. 

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 8,00 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@allrisk-safetyworkwear.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Retour adres:

 

All Risk safety & workwear

Velveweg 171

7533 XH Enschede

Ruilen 

Ruilen kan binnen 7 dagen onder de in Niet goed, Geld Terug Garantie genoemde voorwaarden. Hiervoor berekenen wij u 1 maal verzendkosten plus de eventuele kosten van meerprijs van een artikel,die u vooraf dient over te maken op het banknummer van All Risk Safety & Workwear. Ondanks de grote zorg die wij aan uw bestelling besteden kan het voorkomen dat u een verkeerd product ontvangt. In dat geval dient u altijd contact op te nemen met onze klantenservice via e-mail info@allrisk-safetyworkwear.nl 

Levering 

Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. In principe worden al onze leveringen bezorgd door de PostNL, Bent u niet thuis, geen probleem. Het pakket kan daarna nog drie weken lang door u afgehaald worden op het postkantoor bij u in de buurt. Alle bestellingen worden op het opgegeven adres afgeleverd. De verzend- en behandelingskosten voor een bestelling zijn variabel naar het gewicht. De goederen reizen in uw opdracht en voor uw rekening en risico. Bij bestellingen van meer dan € 200,- zijn alle kosten van verzending in Nederland voor rekening van All Risk Safety & Workwear. (de kosten voor rembours vallen hier niet onder) De levertijd is afhankelijk van de gekozen betaalmethode. Vanaf het moment dat de bestelling betaalt is duurt het maximaal 5 werkdagen voordat uw bestelling wordt verzonden. Ondanks alle zorgvuldigheid die wij bij bestellingen in acht nemen, kan het voorkomen dat een bestelling niet of onvolledig wordt geleverd. In dat geval kunt u dit tot 14 dagen na uw bestelling bij ons melden en wordt de levering eventueel op onze kosten aangevuld of opnieuw gedaan. De door All Risk Safety & Workwear opgegeven levertijden zijn slechts indicatief. Overschrijding van enige leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht uw bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden, tenzij de overschrijding van de leveringstermijn zodanig is dat van u redelijkerwijs niet kan worden verlangd dat u de overeenkomst in stand laat. U bent in dat geval gerechtigd de bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden voorzover dat noodzakelijk is.