Click S3 veiligheidsschoen CTF43

Excl. €39,90
Incl. €48,28
Beschikbaarheid: Op voorraad

Click S3 veiligheidsschoen CTF43BR
 

Werkschoenen S3 laag
Bij een werkschoen denkt u misschien aan een schoenen met stalen neuzen. Veel werkschoenen voldoen inderdaad aan dit kenmerk. Maar ze zijn verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende uitvoeringen. Voor diverse sectoren zijn er specifieke werkschoenen. In onze shop vindt u een hippe werkschoen-sneaker, die optimale veiligheid biedt en dit combineert met een stijlvolle uitstraling. Maar u kunt hier ook verpleegsters-klompen kopen. Voor de koudste, natste situaties hebben we warme, gevoerde werklaarzen. Wilt u graag Grisport of liever van andere topmerken als Redbrick, Steelblue of Safety Jogger? Vanzelfsprekend hebben we deze in ons assortiment opgenomen. Uiteraard hebben we veiligheidsschoenen, werkklompen en werklaarzen in de diverse veiligheidsklasses. U hebt de keuze uit S1-, S2-, S3- en S4-veiligheidsschoenen. Wilt u er direct een speciale inlegzool of werksokken bij? Uitstekend, met een paar klikken is uw bestelling compleet. We maken het u zo makkelijk mogelijk.

S3: veiligheidsschoenen met stalen neus en gesloten hiel, antistatische eigenschappen, energie absorberende hak en penetratiebestendige tussenzool. Geschikt voor natte werkomstandigheden, en biedt dankzij de stalen tussenzool tevens bescherming tegen het doordringen van scherpe voorwerpen.
Liever op merk werkschoenen zoeken: Bekijk merken werkschoenen en werklaarzen.

Deze schoenen zijn ideaal voor werk in bijvoorbeeld: bouw, industrie, magazijn, de agrarische sector, metaal, horeca, transport en voedselproductie. In de bouw is S3 bijvoorbeeld de verplichte veiligheidsklasse. Zorgverzekeraars dekken in de bouw geen schadekosten wanneer blijkt dat er geen gebruik is gemaakt van werkschoenen van dit type. Omdat bij hoge werkschoenen de achillespees beter beschermd is, raden wij dit type aan voor bouwplaatsmedewerkers.

Ga jij voor veiligheid?

 

Beeswift Click S3 veiligheidsschoen CTF43 online kopen bij All Risk safety & workwear.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen